2014. október 25., szombat

Indulás Párizsba!

Sziasztok Lányok! A cím jól mutatja, hogy számomra egy álmom teljesül holnap, hiszen utazunk Párizsba. Ha lenne bakancslistám, akkor 3-at ki is pipálhatnék egyszerre. Mivel eljutok két új országba, ahol még sosem jártam, ez Németország és Franciaország, és nem utolsósorban Disneylandbe, ahol mindennap ünnepnap! Négy éve Párizs, Franciaország mániában szenvedek. Imádok utazni, az antik régi épületeket,a különleges ételeket stb. és nem utolsósorban mindent, ami Párizs, nem véletlen most turizmus szakon tanulok! Hiszen ki az lány aki nem szeretne eljutni a divat fővárosába Párizsba?! Disneylandről nem is beszélve, ahol minden egyes ember kortalan, önfeledten lehet gyerek. Nagyon szeretek nyelveket tanulni és a francia és az egyik nyelv amit tanulok,szóval most hasznosíthatom az eddig megszerezett tudásomat. A nevem is francia Yvett, de nem teljesen, mert akkor Yvette lenne, de nem is magyar, mert akkor Ivettnek hívnának. Szóval francia-magyar keverék :D! Még egy titok rólam, nagy Gossip Girl fan vagyok, és a 4. évad első részeitől fogva vágyakozom Párizsba! Na jó, már biztos nagyon unjátok, hogy álladóan azt írom, hogy Párizs, de rendkívül izgatott vagyok!!! 
A teljes bejegyzésért kattintsatok a tovább olvasom-ra! 
Holnap reggel 5 körül kelek, mert 6-kor indul a vonatunk Győrbe és utána buszra szállunk és meg sem állunk Németországig. Ott megnézzük a Reims-i dómot. Másnap (hétfő)  pedig irány-surány Párizs!! :) Aztán péntekig tartózkodunk Párizsban, aztán szintén egy nap Németország, utána pedig és otthon édes otthon.
A részletes programot nem írnám le, hogy hova megyünk Párizsban, csak megemlítek néhányat: Lourve, Orsay múzeum, Disneyland,Versailles,Eiffel torony stb... Beszéljenek inkább az összeválogatott képek ;)!
Instagram-on pedig próbálok megosztani pillanatokat az utazásunkból (biztos vagyok benne, hogy meg is fogok, mivel van wifi mindkét hotelben :D Challenge accepted ;)!! ), úgyhogy követésre fel! Instagram: @yvettful
Most pedig rohanok hajat mosni, legalább a hajam nézzen ki jól reggel 5-kor ha már én nem fogok! :D
Gondolok majd rátok! C'est la Vogue!
Egy kérdés utoljára: Melyik üzletbe, kávézóba nézzek be feltétlenül? Mit ajánlatotok? :)
xoxo ♥ Yvett


Follow on Bloglovin

5 megjegyzés:

  1. Bon Voyage!
    Ne hagyd ki az igazi croissan-t. Hallgass az orrodra, az elvezet egy igazi kis pékséghez, ahol csodát vehetsz :D!

    VálaszTörlés
  2. Én is a kis pékségeket ajánlom. Kóstolj croissant, bagettet, macaront, igazi büdi camember sajtokat (mi 5 napig ezeken éltünk). Ezek a pékségek nagyon hangulatosak, sütik is vannak. Sétálj sokat, ne csak a látványosságok között metrózz. Ha szép idő van spórolsz is és érezheted Párizs igazi ízét.

    VálaszTörlés
  3. Jó utat! Nagyon várom a beszámolódat is, remélem, úgy sikerül, ahogy szeretnéd :-)

    VálaszTörlés
  4. a legfinomabb macaron...jobb mint a Ladurée/bár az is isteni finom :)/ Gérard Mulot-ba kapható :) mindenképp kóstold meg.olcsóbb és a doboza is cuki :) M4el v M10el Odéon megállóig onnan pici séta.76 Rue de Seine a pontos cim.bisou bisou ;)

    VálaszTörlés

köszi a kommentet!<33