2013. november 4., hétfő

Teszt: Balea Young korrektor


Sziasztok Lányok! Most a blogon újra teszt bejegyzést láthattok.A Balea márka kifejlesztette a fiatalok számára való korrektort. Na de hogy teljesített, az kiderül a továbbiakban.
A folytatásért kattintsatok a tovább olvasom-ra!

Amit a leírás ígér: Szalicilsavval és cink-oxiddal. Pattanások, mitesszerek és bőrpír elfedésére. Ennyivel összefoglalták a lényeget. A szalicilsav :A szalicilsav fontos összetevője számos bőrápolószernek és kozmetikumnak. Akne, psoriasis, bőrkeményedés, tyúkszem, keratosis pilaris és szemölcsök kezelésére használják. Gyorsítja az epidermis hámlását, így a faggyúmirigyek nem tömődnek el, és gyorsabban képződik új bőr.  A cink-oxid: Hintőporként használják a kozmetikában.
Kinézet: A csomagolásán feltüntetik a színárnyalatot ami '01 Natural', vagyis egy természetes árnyalat. Ami elszomorít, hogy leírásban fontos dolgokat csak német nyelven írták rá. 5/3
Tartósság: Pontos időtartalmat nem tudok mondani meddig tart a fedése, 2-3 óra körülbelül. Szavatosságát 2015.áprilisig megőrzi, ami azt jelenti, hogy 2 évig. Állagát tekintve krémes, jól kenhető. Könnyen eloszlatható a bőrön. A pirosságot és a pattanásokat szépen fedi, de szem alatti karikákat nem. 5/4
Minőség: Ahhoz képest, hogy a DM saját márkája, kifejezetten jó! :) 4,5 grammot kapunk 599 Ft-ért. Kombinált, illetve zsíros bőrre ajánlják. 5/5
Összegezve: Ha problémás az arcotok, akkor egy próbát megér, hiszen nem drága. 15/12 pont Gratula Balea Young korrektor!






Ezen a képen ezt a korrektort viselem :)
*A blognak semmi köze a Balea céghez

Hogy tetszett a poszt? Ti milyen korrektort használtok? Tudtok nekem valamilyen korrektort ajánlani a szem alatti sötét karikákra? Nagyon megköszönném! 
xoxo:Yvett

4 megjegyzés:

  1. amennyire a képen látszik, egész jól teszi a dolgát ez a kis korrektor! :) ha elfogy a mostani, vagy megunom, teszek vele egy próbát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bátran ajánlom, egy próbát megér szerintem is! :) Remélem Neked is beválik! Majd, ha kipróbáltad jelezz vissza :) xoxo

      Törlés
  2. Balea concealer is actually great product. I like that I was able to find the exact shade as my skin because that almost never happens :)
    If you'd like to follow each other (gfc, bloglovin), just let me know. xx

    Maja
    http://modern-muffin.blogspot.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Yes, I agree with you Maja :) What kind of cocealer do you find? I answered in your blog! xoxo

      Törlés

köszi a kommentet!<33