2012. augusztus 27., hétfő

Igazi stílusikonok: Audrey Hepburn



Heyhoo Csajok!Az igazi stílusikonok következő szereplője nem más,mint az angol-holland származású színésznő Audrey Hepburn.Csekkoljátok!
Röviden róla:
1929-ben született Brüsszelben. 16 éves korában költözött át édesanyjával Londonba, hogy táncolni tanuljon. De tanulmányait félbeszakítva reklám-modell lett és musicalekben is fellépett. Ott fedezte fel William Wyler a Római vakációhoz, ami az Oscar-díjat hozta neki és további rengeteg szerzõdést.

Idézetek tőle:

Az a legfontosabb, hogy élvezd az életet, hogy boldog légy - ez minden, ami számít.
Annyira szeretem a ruhákat, hogy az már bűn.
 Miért kellene váltani? Mindenkinek megvan a maga stílusa, és ha ezt az ember megtalálta, igenis, ragaszkodjon hozzá.
A külsőm utánozható. Bármely nő nézhet ki úgy, mint Audrey Hepburn, csak fel kell fognia a haját, nagy napszemüvegeket és kis ujjatlan ruhákat kell felvennie.
Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik.
A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik. A nő szépsége nem az arcápolásból ered, hanem a lelkéből tükröződik: abból a törődésből, amit szerető szívvel ad, és abból a szenvedélyből, amit mutat.
 I believe that happy girls are the prettiest. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe in kissing, kissing a lot and I believe that tomorrow is another day. I believe in miracles .
Hiszem, hogy a boldog lányok a legszebbek. Hiszek abban, hogy erősnek kell maradni akkor is, ha minden összedőlni látszik. Hiszek a csókolózásban, és hiszem, hogy holnap új nap virrad. Hiszek a csodákban..
Az elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul.

Véleményem róla:Szerintem igazán jó stílusa volt anno.Mindenkinek ajánlom a 'Breakfast at Tiffany's ' című filmet,bevallom nem szeretem a fekete-fehér filmeket,de ez az egyik kedvencem.Amúgy szerintem van színes változat is,de én a régit láttam.Angolul nézzétek :)!

Breakfast at Tiffany's







Képek róla:





Mi a véleményetek Audrey-ről?Példaképnek tarjátok?Tetszik a stílusa?Várom a kommenteket!Xoxo:Yvett

4 megjegyzés:

köszi a kommentet!<33